Descripció
– Vi negre ecològic de la Conca de Barberà elaborat amb la varietat emblema d’aquesta denominació d’origen
– Envellit 7 mesos en botes de roure francès. Potencial d’evolució
– Només 12% d’alcohol, per gaudir-ne sense que ens pugi tant al cap com altres negres
– Expressiu en nas, amb aromes de fruites del bosc, notes balsàmiques i records de pebre blanc
– Fresc, delicat i elegant, però alhora persistent en boca
– De la carta d’El Mercader de l’Eixample, pot acompanyar molt bé les costelles de xai ecològic de Cal Pauet amb patata panadera
Vam presentar aquest vi en un tast amb Lluís Tolosa (+info aquí)
Disponible a copes a la carta efímera del restaurant El Mercader de l’Eixample del 23 de gener al 28 de febrer del 2025
Si vols rebre info sobre els propers tastos, subscriu-te gratis a la newsletter aquí
La Baula –
Un clàssic imprescindible!
FBP –
Trepat clàssic de la vella escola. Personalment m’agraden més fins encara però competeix molt bé.
Patrícia Barbosa –
Per qui vol iniciar-se amb el vi negre o beure’l en un dinar de treball, aquest trepat monovarietal, de baixa graduació, atrevit, però amable, és incomparable!