Descripció
– Vi blanc ecològic elaborat per Natàlia Boada i César Cánovas amb macabeu i xarel·lo de la Vinya Bellpla (Pla del Penedès)
– Microvinificació de 1.162 ampolles
– Cupatge de les vinyes més velles de la finca: un 90% de macabeu del 1939 i el 1978, fermentat i criat parcialment amb les pells, i un 10% de xarel·lo plantat el 1939 i el 1992, fermentat i criat en botes de castanyer del Montseny
– En nas, notes de préssec i albercoc madurs, així com notes de meló i tocs mentolats, amb un rerefons de dolçor
– Fresc, àgil i suau en boca. Textura sorprenent per la criança amb les pells i acidesa marcada
– De la carta de Bodega Borràs, pot acompanyar bé les gambes vermelles a la brasa
Vam presentar aquest vi en un tast amb César Cánovas i Natàlia Boada dedicat a 5 vins de parcel·la única del Penedès (+info aquí)
Disponible a la carta efímera del restaurant Bodega Borràs del 21 de novembre al 31 de desembre del 2024
Si vols rebre info sobre els propers tastos, subscriu-te gratis a la newsletter aquí
La Baula –
Nou projecte a seguir de ben a prop!