Descripció
– Vi refinat i elegant que sembla tímid al principi, però hi afloren notes salvatges a mesura que es va obrint
– Elaborat per Núria Altés, nascuda a Batea en una família de viticultors, i Rafael de Haan, el seu company
– Verema manual. Fermentació espontània amb llevats autòctons
– Criança de 8 mesos en foudres de roure austríac de 5.000 litres
– Color grana brillant, més clar que altres garnatxes peludes
– Aromes de gerds i cireres, notes anisades i de pebre negre, records de pètals de rosa
– Frescor, lleugeresa i vivacitat en boca, amb un postgust llarg i persistent
Vam presentar aquest vi en un sopar maridatge amb Llúcia Castaño (+info aquí) dedicat a les varietats genuïnes de la Terra Alta
Disponible a copes a la carta efímera del restaurant Orígens de Deltebre del 13 de setembre al 3 de novembre del 2024
Si vols rebre info sobre els propers esdeveniments, subscriu-te gratis a la newsletter aquí
La Baula –
Delicat però amb caràcter. Cal deixar-lo una estona a la copa per poder-ne apreciar tots els matisos
Sara –
Ligereza tanto en textura como en boca. Me ha gustado mucho en combinación con un arroz de pato. Muy recomendable
Gerard –
Fruita negra madura amb un punt d’espècies. Suau però amb caràcter. Fàcil de beure. Molt recomanable!