Descripció
– Vi elaborat per Edu Sanromà, quarta generació d’una família de viticultors però la primera que no ven el raïm i que el destina a elaborar els seus propis vins
– Vinyes situades a Vila-rodona (Alt Camp)
– Producció limitada a 800 ampolles
– Fermentat amb les pells (brisat)
– Aromàtic, records anisats, sec i amb caràcter
Vam presentar aquest vi en un tast amb Miguel Figini (+info aquí) en què vam descobrir 5 vins sostenibles, fruit d’una viticultura que regenera la biodiversitat dels sòls
Disponible a la carta efímera del restaurant vegà Alive del 20 de març al 20 de juny del 2024
Si vols rebre info sobre els propers tastos, subscriu-te gratis a la newsletter aquí
La Baula –
Garnatxa brisada artesana i amb caràcter!
Belen –
Novetat per al meu paladar poc treballat, però m’ha encantat. Molt recomanat!
Joana Freitas –
Buena descubierta
Rafa –
Una expresión auténtica de la Garnacha Blanca!