Descripció
– Vi blanc ecològic elaborat a la Masia Can Bell, un projecte de recuperació del cultiu d’oliva i de vinya a Collserola.
– La masia està envoltada del bosc de Collserola.
– Fermentació espontània amb llevats autòctons.
– Addicions molt baixes de sulfurós.
– Contacte amb les seves mares en dipòsit d’acer inoxidable. Sense fer ‘battonage’ durant 6 mesos.
– Producció de 400 ampolles. Verema manual.
Vam presentar aquest vi en un tast amb La Dama de Copas (+info aquí). El vam maridar amb un ‘roll’ de carbassó i pesto de llimona i remolatxa
Disponible a copes a la carta efímera del restaurant Greta del 21 de febrer al 31 de març del 2025
Si vols estar al dia sobre els propers tastos, subscriu-te gratis a la newsletter aquí
La Baula –
Microprojecte desconegut que val la pena reivindicar. Bona feina amb aquest xarel·lo!