Descripció
– Vi blanc de color ataronjat elaborat a Capmany (Alt Empordà), terra tocada per la tramuntana
– Producció de 452 ampolles. Verema manual
– Elaboració artesanal. Fermentació amb llevats propis. Sense sulfits afegits
– El color es deu al fet que ha estat macerant 15 dies amb les pells, que és com s’elaboraven els vins blanc antigament
– Criança amb les mares durant quatre mesos
– Sense filtrar ni clarificar
– Tant en nas com en boca evoca l’albercoc, flors seques i herbes remeieres, amb notes anisades
– Sec i molt mediterrani. Bona acidesa. Final lleugerament amarg
Vam presentar aquest vi en un tast en col·laboració amb Salvador Garcia-Arbós en què vam reivindicar el valor social del porró.
Disponible a la carta efímera de la bodega Cal Pep de Gràcia del 20 de novembre del 2025 al 31 de gener del 2026 (per ampolla, a copes o amb porró!)
Si vols rebre info sobre els propers esdeveniments, subscriu-te gratis a la newsletter aquí



La Baula –
Per a tots els públics! Ideal per iniciar-se en els vins brisats 🙂