Skip to content Skip to footer

Blanch Subirat

(2 ressenyes de clients)

Xarel·lo, macabeu, parellada i subirat parent (DO Tarragona)

https://www.instagram.com/cellersblanch/

Descripció

– Escumós Brut Nature elaborat pels Cellers Blanch a Puigpelat (Alt Camp)

– Producció de 1.500 ampolles

– Aromes intenses de fruita blanca i de brioix, fruit de la criança, amb un fons suau de fusta que li aporta la Subirat Parent fermentada en bota de castanyer

– Color daurat brillant i una bombolla petita molt integrada que el fa un escumós sec i elegant

Vam presentar aquest vi en un tast en col·laboració amb Pol Aluja dedicat a la DO Tarragona amb motiu del 80è aniversari

El vam maridar amb els aperitius (Gilda de la casa i coca d’escalivada amb formatge tou de vaca artesà) 

Disponible a la carta efímera del restaurant Barhaus de Tarragona del 17 d’octubre al 21 de desembre del 2025

Si vols rebre info sobre els propers esdeveniments, subscriu-te gratis a la newsletter aquí

2 ressenyes per Blanch Subirat

  1. La Baula

    La Baula

    Interessant el toc de subirat parent fermentat en castanyer!!

  2. Gerard

    un escumós sec que fa salivar, bombolla integrada, fi i aromàtic, amb caràcter i frescor

Afegeix una ressenya

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *