Descripció
– Escumós Brut Nature elaborat pels Cellers Blanch a Puigpelat (Alt Camp)
– Producció de 1.500 ampolles
– Aromes intenses de fruita blanca i de brioix, fruit de la criança, amb un fons suau de fusta que li aporta la Subirat Parent fermentada en bota de castanyer
– Color daurat brillant i una bombolla petita molt integrada que el fa un escumós sec i elegant
Vam presentar aquest vi en un tast en col·laboració amb Pol Aluja dedicat a la DO Tarragona amb motiu del 80è aniversari
El vam maridar amb els aperitius (Gilda de la casa i coca d’escalivada amb formatge tou de vaca artesà)
Disponible a la carta efímera del restaurant Barhaus de Tarragona del 17 d’octubre al 21 de desembre del 2025
Si vols rebre info sobre els propers esdeveniments, subscriu-te gratis a la newsletter aquí



La Baula –
Interessant el toc de subirat parent fermentat en castanyer!!
Gerard –
un escumós sec que fa salivar, bombolla integrada, fi i aromàtic, amb caràcter i frescor