Descripció
– Família amb 5 generacions de tradició vitivinícola
– Vi blanc de macabeu de vinyes velles de 70 anys situades en sòl calcari, amb molt baixa producció
– Maceració amb les pells durant 12 hores
– Inici de la fermentació en àmfora de fang de 700 litres i criança amb les mares durant 6 mesos a la mateixa àmfora
– Producció de 1.000 ampolles
– Color daurat clar. Aromes de pera, albercoc i préssec
– Volum i amplitud en boca, amb bona acidesa. Notes minerals que recorden el guix
Vam presentar aquest vi en un tast en col·laboració amb Pol Aluja dedicat a la DO Tarragona amb motiu del 80è aniversari
El vam maridar amb una suprema de corball amb oli suau d’alls
Disponible a copes a la carta efímera del restaurant Barhaus de Tarragona del 17 d’octubre al 21 de desembre del 2025
Si vols rebre info sobre els propers esdeveniments, subscriu-te gratis a la newsletter aquí



La Baula –
Bon macabeu de vinyes velles a molt bon preu
Gerard –
Un blanc “sense maquillatge” on el Macabeu parla clar