Descripció
– Celler centenari recuperat i actualitzat a Puigdelfí (Tarragonès)
– Vi elaborat amb xarel·lo vermell, varietat minoritària que val la pena reivindicar i que aquí ens dona un vi a mig camí entre brisat i rosat
– Raïm veremat a mà i seleccionat amb cura. Per extreure’n el màxim potencial i complexitat, s’elabora mitjançant dues vinificacions diferents amb les pells
– Producció de 1.100 ampolles
– Color entre ataronjat i rosat. En nas, molt fresc i floral, amb records d’herbes seques aromàtiques
– El resultat en boca és molt gastronòmic, amb bona acidesa. Final lleugerament amarg que fa més llarg el vi
Vam presentar aquest vi en un tast en col·laboració amb Pol Aluja dedicat a la DO Tarragona amb motiu del 80è aniversari
El vam maridar amb un platillo de pop amb parmentier de romesco
Disponible a la carta efímera del restaurant Barhaus de Tarragona del 17 d’octubre al 21 de desembre del 2025
Si vols rebre info sobre els propers esdeveniments, subscriu-te gratis a la newsletter aquí



La Baula –
Sorprenent!
Gerard –
Un brisat de Xarel·lo Vermell que enamora per frescor i salinitat