Descripció
– Microceller a Miravet (Ribera d’Ebre)
– Cultiu en terrasses on el sòl típic és el panal
– Vi negre de recol·lecció manual, fermentació a temperatura controlada en trulls soterrats de formigó i envelliment en botes de roure mínim 6 mesos
– Producció de 600 ampolles
– Color cirera madura, amb força concentració i càrrega colorant
– Aroma intensa de fruita negra madura, molt varietal, i amb un punt fresc que recorda la regalèssia i l’eucaliptus
– Vi amb cos, carnós en boca, tanins madurs. Final llarg amb records de xocolata negra
Vam presentar aquest vi en un tast en col·laboració amb Pol Aluja dedicat a la DO Tarragona amb motiu del 80è aniversari
El vam maridar amb una cua de bou desossada amb el suc del seu rostit i bolets de temporada
Disponible a copes a la carta efímera del restaurant Barhaus de Tarragona del 17 d’octubre al 21 de desembre del 2025
Si vols rebre info sobre els propers esdeveniments, subscriu-te gratis a la newsletter aquí



La Baula –
Relació qualitat-preu d’escàndol!!
Enric –
Molt bo!!!! Qualitat preu espectacular!
Gerard –
Una Carinyena negra amb elegància i profunditat, que reflecteix la força i autenticitat del territori tarragoní