Descripció
– El celler va néixer en un refugi antiaeri de la Guerra Civil
– Viticultura ecològica i biodinàmica
– Fermentació en àmfores d’argila de 720 litres i repòs en les mateixes àmfores durant 5 mesos
– Llevats salvatges de la mateixa vinya
– L’àmfora és un envàs porós que deixa respirar el vi i el manté a una temperatura fresca i constant, també respecta les aromes primàries del xarel·lo i de la feina a la vinya
– En nas, herbaci amb tocs de fruita blanca madura
– En boca, untuós, fresc i mineral
– De la carta del Minyam, pot acompanyar bé les ostres, el ceviche, els calamars a l’andalusa, l’arròs de marisc i el peix del dia
Vam presentar aquest vi en un tast amb Ramon Roset dedicat a 5 vins que parlen de paisatge (+info aquí)
Disponible a la carta efímera del restaurant Minyam del 17 d’octubre al 30 de novembre del 2024
Si vols rebre info sobre els propers tastos, subscriu-te gratis a la newsletter aquí
La Baula –
Mineral, fresc i elegant. Bon xarel·lo i gran projecte al darrere!
Marisa Gonzalez –
Un vi sorprendent al nas I la boca. Elegant, fresc I que pot ser molt versàtil per maridar!