Descripció
– Vimblanc de Vinebre: vi de panses amb criança per solera
– Producció de 693 ampolles de 37,5 cl
– Verema manual i posterior estesa dels raïms en taules al ras per dur a terme el procés de sobremaduració durant uns 10 o 12 dies
– Després s’hi treu la rapa i es premsa. La fermentació es produeix lentament durant més de 30 dies fins que el procés s’atura de manera espontània
– L’elaboració finalitza amb una criança per solera en botes de roure francès iniciada l’any 2008
– De color ambre i amb molta llàgrima
– Molt aromàtic, amb notes de panses, orellanes, figues seques i un delicat toc torrat de la criança
– En boca té una entrada dolça i untuosa que confirma les aromes de fruita pansificada. És un vi llarg i llaminer, amb una bona acidesa que li aporta un final equilibrat
– Pot acompanyar bé postres amb fruita seca torrada o xocolata, però atreviu-vos també a tastar-lo amb foie o formatge blau
Vam presentar aquest vi en un tast en col·laboració amb Pol Aluja dedicat a la DO Tarragona amb motiu del seu 80è aniversari
El vam maridar amb un pastís casolà d’avellanes
Disponible a copes a la carta efímera del restaurant Barhaus de Tarragona del 17 d’octubre al 21 de desembre del 2025
Si vols rebre info sobre els propers esdeveniments, subscriu-te gratis a la newsletter aquí



La Baula –
Producte artesà i tradicional!
Gerard –
Un dolç clàssic i harmoniós que captura l’essència més tradicional i càlida de la DO Tarragona