Descripció
– Vinyes situades a Gandesa. Conreu ecològic i verema manual.
– El celler es va construir l’any 2003 envoltat per una part de les vinyes que Edetària té en propietat.
– Edetària elabora vi només dels ceps i les vinyes de la seva propietat.
– Vi elaborat amb garnatxa blanca procedent de vinyes velles de parcel·les seleccionades.
– Cada parcel·la fermenta per separat per afegir-hi més matisos.
– La meitat del vi fa una criança de quatre mesos en botes de 500 litres i l’altra meitat es treballa en les seves mares fines per extreure la màxima expressió varietal.
– En boca és ampli i potent, amb els elements aromàtics ben integrats, cremós, fresc, mineral i elegant.
Vam presentar aquest vi en un tast amb Ferran Centelles (+info aquí), que va seleccionar 5 vins descoberts en tast a cegues
Disponible a copes a la carta efímera de Queviures Serra del 22 de maig al 30 de juny del 2024
Si vols rebre info sobre els propers tastos, subscriu-te gratis a la newsletter aquí
La Baula –
Gran vi que mostra tota la tipicitat de la garnatxa blanca