Descripció
– Vi negre ecològic procedent de la vinya Serra del Bosc, al municipi de Torrelavit, i elaborat per Eduard Viader
– Producció de poc més de 5.000 ampolles
– Fermentació i maceració de 14 dies a l’antic cup de ciment original del mas, un homenatge a les vinificacions antigues
– Criança de set mesos en botes de roure de 300 litres
– Poca intensitat de color però força intensitat d’aromes
– Predomini de fruita vermella al nas i a la boca, sense que la fusta hi tingui gaire protagonisme
– Lleuger, fresc i molt elegant
– De la carta de Bodega Borràs, pot acompanyar bé el filet Rossini amb salsa de foie i patates, o la carn de vaca madurada
Vam presentar aquest vi en un tast amb César Cánovas i Natàlia Boada dedicat a 5 vins de parcel·la única del Penedès (+info aquí)
Disponible a la carta efímera del restaurant Bodega Borràs del 21 de novembre al 31 de desembre del 2024
Si vols rebre info sobre els propers tastos, subscriu-te gratis a la newsletter aquí
La Baula –
Vi negre de perfil lleuger i afruitat amb el taní ben polit