Descripció
– Raïm provinent de les vinyes més antigues de la finca, d’uns 40 anys
– Collit a mà i deixat en caixes de 20 kg en fred durant un mínim de 12 hores. Maceració amb les pells de 4 hores.
– Fermentació convencional. Acaba la fermentació dins la bota de castanyer de 500 litres, on es deixa amb les mares estàtiques durant 12 mesos
– En boca és fresc i més gastronòmic que altres picapolls
– Molt interessant el toc que li aporta la criança en castanyer
Vam presentar aquest vi en un tast amb Assís Suriol, director general de Boteria Torner (l’única boteria catalana!), en què vam reivindicar les botes i bocois elaborats amb fusta km 0 del Montseny i les Guilleries en lloc del roure francès o americà
Disponible a copes a la carta efímera del restaurant El Filete Ruso del 14 de maig al 30 de juny del 2025
Si vols estar al dia sobre els propers tastos, subscriu-te gratis a la newsletter aquí
Ressenyes
Encara no hi ha ressenyes.