Descripció
– Vi escumós elaborat per Joan Manel i Joan Vendrell, pare i fill (5a generació)
– La finca Mas Gomà es va fundar el 1724, propietat de l’escriptor i bisbe català Josep Torras i Bages. La família Vendrell la va comprar el 1916
– Vi sense sulfits afegits, agricultura ecològica amb pràctiques de biodinàmica
– Vinyes situades a les Cabanyes, al costat de Vilafranca del Penedès
– Intensitat aromàtica, records florals i de préssec
– Molt equilibrat i gastronòmic en boca, frescor i molta fruita
– Bombolla petita i fina, sense sucre residual
Vam presentar aquest vi en un tast amb Miguel Figini (+info aquí) en què vam descobrir 5 vins sostenibles, fruit d’una viticultura que regenera la biodiversitat dels sòls.
Disponible a la carta efímera del restaurant vegà Alive del 20 de març al 20 de juny del 2024
Si vols rebre info sobre els propers tastos, subscriu-te gratis a la newsletter aquí
La Baula –
Impecable!!
Noelia –
Excel•lent!!