Descripció
– El celler La Botera va néixer l’any 1986 a Batea
– Vi dolç natural. Raïm de verema tardana: es verema a finals d’octubre, quan la concentració de sucres és elevada. Es deixa fermentar parcialment de manera lenta. Després es premsa i té un posterior envelliment de dos mesos en botes de roure francès de 60 litres
– Ceps de 20 anys. Verema manual en caixes de 15 kg
– Producció de 1.000 ampolles
– Color brillant entre palla i ambre (més clar del que sembla a la foto)
– Aroma de flors blanques, ametlla, cítrics, confitura i mel
– Vellutat en boca, sense embafar, notes balsàmiques i bona acidesa
Vam presentar aquest vi en un sopar maridatge amb Llúcia Castaño (+info aquí) dedicat a les varietats genuïnes de la Terra Alta
Disponible a copes a la carta efímera del restaurant Orígens de Deltebre del 13 de setembre al 3 de novembre del 2024
Si vols rebre info sobre els propers esdeveniments, subscriu-te gratis a la newsletter aquí
La Baula –
Subtil i delicat
Josep –
Un vi agradable , ben fet , per gaudir i recordar.
Gerard –
Vi dolç equilibrat, ideal per postres o per gaudir-lo tranquil·lament. Una autèntica delícia!