Skip to content Skip to footer
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Tast amb David Seijas: l’storytelling en el vi

25 abril @ 20:00 - 23:00

40€
David Seijas Gallina de Piel

La Baula convida al Cafè Salambó el gran David Seijas, sommelier d’El Bulli durant 10 anys, Nas d’Or 2006, líder del projecte Gallina de Piel Wines i excel·lent comunicador d’històries embotellades.

I és que d’això anirà precisament el tast de presentació de la propera carta efímera: de la importància d’explicar històries autèntiques per despertar emocions. Parlarem de neurociència, de neuromàrqueting i del poder que té un bon relat per donar valor afegit al producte i connectar amb el públic de manera genuïna més enllà de notes de tast i fitxes tècniques.

Per aprofundir en tot plegat, et citem en plena setmana de Sant Jordi en un restaurant amb vocació literària: un local obert el 1992 al barri de Gràcia que pren el nom d’una novel·la de Flaubert i on cada any s’aplegaven escriptors de prestigi per entregar el premi Salambó, un guardó literari al millor llibre de narrativa publicat a l’Estat que es va atorgar del 2000 al 2008.

Més info i reserves:

https://www.entrapolis.com/entrades/tast-amb-david-seijas-lstorytelling-en-el-vi

Recinte

Cafè Salambó
c/ Torrijos, 51
Barcelona, 08012
+ Mapa de Google

Comentar