- Aquest esdeveniment ja ha passat.
Tast amb David Seijas: l’storytelling en el vi
25 abril @ 20:00 - 23:00
40€La Baula convida al Cafè Salambó el gran David Seijas, sommelier d’El Bulli durant 10 anys, Nas d’Or 2006, líder del projecte Gallina de Piel Wines i excel·lent comunicador d’històries embotellades.
I és que d’això anirà precisament el tast de presentació de la propera carta efímera: de la importància d’explicar històries autèntiques per despertar emocions. Parlarem de neurociència, de neuromàrqueting i del poder que té un bon relat per donar valor afegit al producte i connectar amb el públic de manera genuïna més enllà de notes de tast i fitxes tècniques.
Per aprofundir en tot plegat, et citem en plena setmana de Sant Jordi en un restaurant amb vocació literària: un local obert el 1992 al barri de Gràcia que pren el nom d’una novel·la de Flaubert i on cada any s’aplegaven escriptors de prestigi per entregar el premi Salambó, un guardó literari al millor llibre de narrativa publicat a l’Estat que es va atorgar del 2000 al 2008.
Més info i reserves:
https://www.entrapolis.com/entrades/tast-amb-david-seijas-lstorytelling-en-el-vi