Skip to content Skip to footer

Els Merlets

(2 ressenyes de clients)

Descripció

– Vi negre elaborat per un icònic celler del Bages, reconegut en més d’una ocasió com un referent enoturístic

– Producció ecològica (1.162 ampolles) i tercer any de viticultura regenerativa

– Sòl francoargilós. Collita manual

– Fermentació espontània. Maceració carbònica del 20% del raïm

– Envellit en bota vella durant tres mesos. Embotellat sense filtrar (pot presentar sediments naturals)

– Només un 12% d’alcohol, ideal per gaudir del vi sense que ens pugi tant al cap com altres negres

– Poca intensitat en el color però molta en les aromes, hi destaca la frescor de la varietat sumoll

– En boca és precís, amb una acidesa que marca la varietat i el sòl

– De la carta d’El Mercader de l’Eixample, pot acompanyar molt bé la botifarra ecològica amb mongetes

Vam presentar aquest vi en un tast amb Lluís Tolosa (+info aquí)  

Disponible a la carta efímera del restaurant El Mercader de l’Eixample del 23 de gener al 28 de febrer del 2025

Si vols rebre info sobre els propers tastos, subscriu-te gratis a la newsletter aquí