Descripció
– Vi negre elaborat per un icònic celler del Bages, reconegut en més d’una ocasió com un referent enoturístic
– Producció ecològica (1.162 ampolles) i tercer any de viticultura regenerativa
– Sòl francoargilós. Collita manual
– Fermentació espontània. Maceració carbònica del 20% del raïm
– Envellit en bota vella durant tres mesos. Embotellat sense filtrar (pot presentar sediments naturals)
– Només un 12% d’alcohol, ideal per gaudir del vi sense que ens pugi tant al cap com altres negres
– Poca intensitat en el color però molta en les aromes, hi destaca la frescor de la varietat sumoll
– En boca és precís, amb una acidesa que marca la varietat i el sòl
– De la carta d’El Mercader de l’Eixample, pot acompanyar molt bé la botifarra ecològica amb mongetes
Vam presentar aquest vi en un tast amb Lluís Tolosa (+info aquí)
Disponible a la carta efímera del restaurant El Mercader de l’Eixample del 23 de gener al 28 de febrer del 2025
Si vols rebre info sobre els propers tastos, subscriu-te gratis a la newsletter aquí
La Baula –
Lleuger però amb caràcter. Per als amants dels vins experimentals!
FBP –
Sumoll amb presència d’una casa top! Molt bo!!