Descripció
– Vi elaborat per Jordi Ferret i Meritxell Granell en col·laboració amb el celler Puigbatet
– Amb prou feines hi ha 10 hectàrees de sumoll blanc a tot Catalunya. Varietat a reivindicar
– Aromes de pera i fruita blanca
– Sec en boca
Vam presentar aquest vi en un tast amb Sergi Sevé (+info aquí) dedicat a cinc varietats oblidades que has de tastar abans de morir
Disponible a copes a la carta efímera del restaurant del Foment Vilanoví del 9 de juliol al 5 d’agost del 2024 (els vins, aquí)
Si vols rebre info sobre els propers tastos, subscriu-te gratis a la newsletter aquí
La Baula –
Un petit gran descobriment!
Cynthia –
Un gran descubrimiento!! El vino con un cuerpo y textura increíbles, propio de la uva, porque no ha tenido ni lías ni barrica.
Julia –
Fantástico sabor a frescura uno de mis favoritos para este verano . Nós ha encantado 👏👏👏👏👏