Descripció
– Celler familiar creat el 1906 al cor de la DO Alella, a només 15 quilòmetres de Barcelona.
– Vi elaborat per Xavier Garcia, geòleg, enginyer agrícola i enòleg.
– Vi elaborat a Alella Vinícola a mitjan segle XX i que es va deixar d’elaborar a finals dels anys seixanta.
– Recupera vinificacions oblidades dels anys seixanta: pansa blanca i garnatxa blanca de diferents collites envellides en botes de generós sec del 1976.
– Color daurat fosc. Complexitat en nas i en boca. Fruita seca. Intens, madur, final llarg.
– 1.500 ampolles. Vi excepcional.
Vam presentar aquest vi en un tast amb Ferran Centelles (+info aquí), que va seleccionar 5 vins descoberts en tast a cegues
Disponible a copes a la carta efímera de Queviures Serra del 22 de maig al 30 de juny del 2024
Si vols rebre info sobre els propers tastos, subscriu-te gratis a la newsletter aquí
La Baula –
Una altra dimensió de la pansa blanca. Prova a tastar-lo amb pernil!
Carolina –
Una garnacha con mucha solera!