Descripció
– Vi elaborat per Alfredo Arribas, arquitecte de formació i molt prolífic i creatiu en l’elaboració de vins
– Vinyes a més de 700 metres d’altitud, entorn semisalvatge, pràctiques biodinàmiques
– Sense sulfits afegits
– Color carmí
– Molta frescor, diferent de les garnatxes convencionals del Montsant
– Equilibri entre notes cítriques i amargues
– Criança respectuosa en àmfores de gres
– Capacitat d’enevelliment
Vam presentar aquest vi en un tast amb Miguel Figini (+info aquí) en què vam descobrir 5 vins sostenibles, fruit d’una viticultura que regenera la biodiversitat dels sòls
Disponible a la carta efímera del restaurant vegà Alive del 20 de març al 20 de juny del 2024
Si vols rebre info sobre els propers tastos, subscriu-te gratis a la newsletter aquí
La Baula –
Una altra dimensió de la garnatxa negra al Montsant
Joana Freitas –
Muy bueno