Descripció
– Vi elaborat per David Seijas, sommelier d’El Bulli durant molts anys i Nas d’Or 2006, entre molts altres reconeixements.
– En el seu viatge diari cap a El Bulli, des de Roses fins a cala Montjoi, David Seijas travessava el Parc Nacional del Cap de Creus. Sovint s’aturava per contemplar unes vinyes acabades de plantar que gaudien d’unes fantàstiques vistes a la badia de Roses. El David tenia un somni: crear el seu propi vi. Anys més tard, aquest somni es fa realitat amb Roca del Crit.
– Treballar a El Bulli requeria concentració i estar en constant tensió perquè tot sortís perfecte. Per suportar-ho, el David tenia la seva vàlvula d’escapament… Quan era necessari, sortia un moment del restaurant caminant per un petit sender conegut només pels treballadors d’El Bulli i la gent local, fins a un petit penya-segat amagat amb una roca sortint que donava a la part posterior de cala Montjoi. Allà podia fer un bram i alliberar tensió. Era la seva roca del crit.
– La carinyena prové de vinyes de 80 anys i fa criança en botes de roure francès usades.
– La garnatxa és més jove, de vinyes de 15 anys, i està treballada en acer inoxidable.
– Records de cireres vermelles, mores, violetes, regalèssia, grans de cafè i romaní.
Vam presentar aquest vi en un tast amb David Seijas (+info aquí) en què vam descobrir 5 vins amb una bona història al darrere.
Disponible a la carta efímera del Cafè Salambó del 25 d’abril al 31 de maig del 2024
Si vols rebre info sobre els propers tastos, subscriu-te gratis a la newsletter aquí
La Baula –
Vi de tall “clàssic” amb una imatge gràfica molt cuidada i un storytelling irresistible