Descripció
– 10 mesos en inox amb les mares
– Fresc, bona acidesa, lleuger, sec
– Color ambre, aromes primàries
– Equilibrat en boca, records balsàmics i d’aranja amarga
– No especialment llarg però molt gastronòmic
– Segueix la tradició de vins brisats a la Terra Alta (fermentat amb les pells)
– Els germans Frisach són defensors de la història de la zona (Corbera d’Ebre, testimoni viu de la brutalitat de la Guerra Civil) i ho reflecteixen en els seus vins
– El mot ‘alifara’ està recollit a l’Alcover-Moll com una “convidada de menjar o beure per celebrar una festa, una bona sort, les acaballes d’una feina col·lectiva o altra feta joiosa” i, també, ‘fer alifares’ com a “demostració d’alegria o d’afalac”. A la Terra Alta la paraula és ben viva
Vi seleccionat en col·laboració amb Benji Sher
La Baula –
En pocs llocs té tant sentit un blanc brisat com a la Terra Alta. Aquest, a més, és especialment equilibrat i gastronòmic. Tasteu-lo amb escabetxos suaus!!