Skip to content Skip to footer

Els Merlets

(2 ressenyes de clients)

Descripció

– Vi negre elaborat per un icònic celler del Bages, reconegut en més d’una ocasió com un referent enoturístic

– Producció ecològica (1.162 ampolles) i tercer any de viticultura regenerativa

– Sòl francoargilós. Collita manual

– Fermentació espontània. Maceració carbònica del 20% del raïm

– Envellit en bota vella durant tres mesos. Embotellat sense filtrar (pot presentar sediments naturals)

– Només un 12% d’alcohol, ideal per gaudir del vi sense que ens pugi tant al cap com altres negres

– Poca intensitat en el color però molta en les aromes, hi destaca la frescor de la varietat sumoll

– En boca és precís, amb una acidesa que marca la varietat i el sòl

– De la carta d’El Mercader de l’Eixample, pot acompanyar molt bé la botifarra ecològica amb mongetes

Vam presentar aquest vi en un tast amb Lluís Tolosa (+info aquí)  

Disponible a la carta efímera del restaurant El Mercader de l’Eixample del 23 de gener al 28 de febrer del 2025

Si vols rebre info sobre els propers tastos, subscriu-te gratis a la newsletter aquí

 

2 ressenyes per Els Merlets

  1. La Baula

    La Baula

    Lleuger però amb caràcter. Per als amants dels vins experimentals!

  2. FBP

    Sumoll amb presència d’una casa top! Molt bo!!

Afegeix una ressenya

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *