- Aquest esdeveniment ja ha passat.
Tast amb Chus Brión: la versatilitat dels escumosos
18 juny @ 20:00 - 23:00
50€Tast de 5 escumosos maridats amb 5 platillos + ‘bonus track’
La Baula convida la sommelier Chus Brión al restaurant Bodega Molina per dirigir el tast de presentació d’una nova carta efímera. En aquesta ocasió, amb la revetlla de Sant Joan i el solstici d’estiu a tocar, farem una oda a les bombolles!!
Cava, Corpinnat, Clàssic Penedès, mètode tradicional, mètode ancestral… L’escenari ha esdevingut un pèl confús per al consumidor en els últims anys, però no hi ha dubte que avui tenim una varietat d’escumosos mai vista a casa nostra, amb una qualitat més que notable. Des de La Baula volem posar el nostre gra de sorra perquè aquesta riquesa arribi a les cartes dels restaurants i els clients en puguin gaudir també a copes. Per brindar i celebrar, és clar, però també per tapejar qualsevol dia de la setmana.
La revolució de les bombolles ja és aquí! T’hi apuntes?
Més info:
https://www.entrapolis.com/entrades/sopar-maridatge-amb-chus-brion
Les entrades per a aquesta activitat estan exhaurides. Llista d’espera disponible enviant un missatge directe a través del perfil d’Instagram @labaulavi o enviant un correu a hola@labaulavi.cat