Més vi català als restaurants
Creació de sinergies
Més fruita, menys fusta
Més enllà de l’hedonisme
Tots som baula
Afegeix-te a la cadena
Els tastos de LA BAULA tenen lloc en diferents restaurants de la ciutat i serveixen per presentar els vins de les cartes efímeres. Els dirigeix un convidat diferent en cada ocasió, que hi posa el seu segell personal.
Les cartes efímeres estan pensades perquè els vins transcendeixin els tastos i arribin a tothom. Inclouen la mateixa selecció de 5 vins catalans amb la filosofia de LA BAULA que el convidat o convidada ha presentat en el tast i estan disponibles al restaurant durant un temps limitat com a complement a la seva carta de vins habitual.
Omple’t la copa de carinyena
“Existeixen almenys dos tipus de viticultura: la «tradicional», que […] cultiva varietats autòctones i tradicionals, i la «moderna», que treballa segons gustos globalitzats i fa servir varietats foranes […]. Les dues tipologies poden donar un bon vi, però la tradicional permet mantenir la diversitat genètica i cultural típica d’un indret i elaborar un vi propi i diferenciat dels altres. En el cas de la moderna, el producte obtingut és més homogeni i estàndard, més semblant al d’altres llocs del món”
Josep M. Puiggròs i Jové
“A cada lloc del món, hem de conrear i menjar el que hi és propi. […] Quan ens referim a les varietats locals, parlem de les que històricament hi eren. […] Això no vol dir que hàgim de demonitzar les altres varietats, però el que es vol és prestigiar el que és propi”
David Seijas
“La qualitat d’un producte com el vi va estretament lligada a la capacitat de transmetre un sentit identitari i d’arrelament als antecedents històrics”