Descripció
– Monovarietal de sumoll elaborat segons el mètode ancestral, l’art més antic d’elaborar escumosos
– Agricultura ecològica certificada
– Producció de 1.200 ampolles
– Curta maceració amb les pells. Fermentació espontània amb llevats salvatges
– En cap moment del procés d’elaboració s’hi ha afegit cap tipus de licor d’expedició, clarificant ni altres productes externs
– Un mínim de 9 mesos de criança en ampolla amb el seu tap de corona i en contacte amb les mares
– Color salmó ataronjat
– Aromes varietals de fruita cítrica fresca com la magrana, l’aranja i la maduixa
– En boca, llaminer amb un punt balsàmic; certa sensualitat marcada pel treball de les mares. Bona acidesa.
– Bombolla agradable i molt ben integrada. Final sec.
Vam presentar aquest vi en un tast en col·laboració amb Salvador Garcia-Arbós en què vam reivindicar el valor social del porró.
Disponible a la carta efímera de la bodega Cal Pep de Gràcia del 20 de novembre del 2025 al 31 de gener del 2026 (per ampolla, a copes o amb porró!)
Si vols rebre info sobre els propers esdeveniments, subscriu-te gratis a la newsletter aquí



La Baula –
Sexi!! I amb porró, encara més!