Descripció
– Vi negre ecològic elaborat a Finca Viladellops, propietat de Marcelo Desvalls, al massís del Garraf
– És un dels productes més prestigiosos d’aquest celler
– Selecció de les millors garnatxes de Viladellops, plantades el 1989. Verema manual
– Criança màxima de 12 mesos en botes de roure francès i un mínim de 12 mesos de repòs en ampolla abans de sortir a la venda
– Color vermell grana amb aromes de fruita negra
– En boca és sedós i carnós, amb notes de regalèssia i cacau. Té bona acidesa, volum i estructura
– De la carta d’El Mercader de l’Eixample, pot acompanyar bé els daus d’entrecot amb sal de Vilanova o el fricandó de vedella amb moixernons
Vam presentar aquest vi en un tast amb Lluís Tolosa (+info aquí)
Disponible a la carta efímera del restaurant El Mercader de l’Eixample del 23 de gener al 28 de febrer del 2025
Si vols rebre info sobre els propers tastos, subscriu-te gratis a la newsletter aquí
La Baula –
Una de les grans garnatxes que tenim al Penedès!! Qui diu que no s’hi fan bons negres??
FBP –
Garnatxa mediterrània en tota la seva esplendor! Magnífica!!
Verónica de Pool –
Fue el mejor vino de la noche, una garnatxa con mucha presencia y sencillez al mismo tiempo!