Descripció
– Vi brisat de mínima intervenció elaborat per Raimon Badell amb malvasia de Sitges plantada l’any 2018 a Olesa de Bonesvalls
– Microvinificació de 390 ampolles
– Fermentació i criança amb les pells en àmfora d’argila vermella durant 6 mesos
– Premsat i embotellat en lluna descendent
– Sense additius de cap tipus. Pot presentar sediments
– Color daurat. Profund i complex en nas: miscel·lània de notes cítriques, albercoc i bosc mediterrani
– En boca és viu i hi predomina l’acidesa. Marcat per les pells. Final llarg i sec
– De la carta de Bodega Borràs, pot acompanyar bé la guatlla en escabetx i brasa amb verdures envinagrades i ‘demi-glace’ d’au, o l’amanida de tomàquet amb sardina fumada, ceba, vinagreta de mostassa i api
Vam presentar aquest vi en un tast amb César Cánovas i Natàlia Boada dedicat a 5 vins de parcel·la única del Penedès (+info aquí)
Disponible a la carta efímera del restaurant Bodega Borràs del 21 de novembre al 31 de desembre del 2024
Si vols rebre info sobre els propers tastos, subscriu-te gratis a la newsletter aquí
La Baula –
Poquíssimes ampolles! Privilegiats els que el puguin tastar. Molt versàtil amb els maridatges