- Aquest esdeveniment ja ha passat.
Tast amb Miguel Figini: sòls vius contra la sequera
20 març @ 20:00 - 23:00
40€La Baula convida al restaurant vegà Alive el gran Miguel Figini, fundador de l’Espai del Vi Català, reorientat recentment com a Espai del Vi Natural, un entorn de formació i reflexió amb un manifest revelador:
«L’agricultura ecològica no és suficient. Cal regenerar la vida dels sòls, aprendre a cultivar l’aigua, elaborar vins amb un mínim impacte mediambiental reduint l’ús de combustibles fòssils, introduir animals en l’equació, augmentar la biodiversitat, eliminar tant com es pugui les intervencions i correccions químiques, i, per si no n’hi hagués prou, buscar l’excel·lència en el resultat final. Un vi que sigui bo per a les persones i bo per al medi ambient.»
En temps d’escalfament global i sequera extrema, la bona salut dels sòls emergeix com l’única via cap a un futur sostenible. Us convoquem el 20 de març per aprofundir en tot plegat i tastar 5 vins alineats amb aquest manifest, que reivindica un canvi de paradigma necessari.
Figini ho té clar: «Un altre món és possible!» T’hi apuntes?
Més info i reserves, aquí:
https://www.entrapolis.com/entrades/tast-de-vins-amb-miguel-figini-sols-vius-contra-la-sequera