- Aquest esdeveniment ja ha passat.
Tast amb Benji Sher: recuperar tradició vs. trencar tradició
26 maig 2023 @ 21:00 - 23:30
100€TAST DE PRESENTACIÓ DE LA PRIMERA CARTA EFÍMERA DEDICADA ALS VINS NATURALS!
El convidat encarregat de presentar-la no podia ser un altre que Benji Sher, sommelier, formador i impulsor del projecte educatiu Suc Suc, una nova escola per fer pedagogia del vi natural. Parlarem de cellers que recuperen tècniques i varietats tradicionals, d’altres que per recuperar la tradició ancestral han de trencar amb la tradició familiar i d’altres que s’inspiren en el que és tradicional en altres indrets per treballar de manera diferent les varietats d’aquí.
Tastarem cinc vins de cinc cellers i de cinc varietats (i algun bonus track!), i els maridarem amb vuit creacions del xef Michael Pérez pensades per a l’ocasió:
1. COMALATS Marquesa (picapoll blanc)
– GUAIABA I FORMATGE
Brioix fregit farcit de pernil, guaiaba i formatge amb cobertura de guaiaba i formatge
– ‘BACALAÍTO’
‘Tortilla’ fina amb crema de carbassa en escabetx de bacallà i bacallà fumat
2. FRISACH Les Alifares (garnatxa grisa)
– ‘CORNETTO’
Cornet farcit d’amanida de pinya caramel·litzada, tonyina i sequi envinagrat
3. LUCY CHILVERS Sasa (xarel·lo)
– BISTEC AMB CEBA
Tàrtar d’entranya, emulsió de mantega d’avellana i ceba de Figueres
4. VINYES D’EMPREMTA Corsai (sumoll)
– POLLASTRE EMPANAT AMB ‘MOFONGO’
‘Alitakatsu’ farcit de ‘mofongo’ de botifarró amb salsa d’alvocat i ‘shichimi’
– XURRASCO I PLÀTAN MADUR
Entranya de Wagyu català en ‘carpaccio’ segellat i farcit de plàtan madur amb salsa de pebrots del piquillo rostits i ‘chimi’ crioll
5. LA GUTINA Idonéa (garnatxa peluda)
– ‘MOFONGO’ OFEGAT
‘Mofongo’ de iuca farcida de botifarró i all silvestre en caldo
– MISO, ROM, COCO
Belluguet de coco i miso, gel de rom i canyella, xocolata