
Tindrem com a convidats el tàndem ElBonViVa, que ens han preparat un tast a cegues de cinc ‘blancs de noirs’ catalans excepcionals:
1. CLOS LENTISCUS Reserva Família Blanc de Noirs Brut Nature
100% sumoll negre
2. HERETAT OLLER DEL MAS Bernat Blanc de Picapolls
50% picapoll blanc – 50% picapoll negre
3. PLANA D’EN JAN Insòlit Blanc de Noirs
100% garnatxa negra
4. CLOS DELS GUARANS El Guarà
100% xarel·lo vermell
5. VINS DE LA MEMÒRIA Lo Ebre
50% carinyena negra – 50% garnatxa peluda
Després del tast, Bodega Borràs ens servirà una selecció de tapes i platets.
Per compartir cada 4 persones:
– Croqueta de pollastre amb pernil ibèric
– Gilda Borràs amb emulsió de ‘piparra’
– Papada a baixa temperatura amb calamarcets de costa
– Tàrtar clàssic de filet de vedella amb rovell curat al Josper
– Caneló de pollastre rostit gratinat al forn
– Pastís de formatge amb confitura de codony
Aigua i vins del Garraf