Video
Gallery
Audio
Testimonials
![Josep M. Puiggròs i Jové](https://labaulavi.cat/2023/wp-content/uploads/2020/04/Josep-Puiggros-120x120.jpeg)
“Existeixen almenys dos tipus de viticultura: la «tradicional», que […] cultiva varietats autòctones i tradicionals, i la «moderna», que treballa segons gustos globalitzats i fa servir varietats foranes […]. Les dues tipologies poden donar un bon vi, però la tradicional permet mantenir la diversitat genètica i cultural típica d’un indret i elaborar un vi propi i diferenciat dels altres. En el cas de la moderna, el producte obtingut és més homogeni i estàndard, més semblant al d’altres llocs del món”
Josep M. Puiggròs i Jové
![David Seijas](https://labaulavi.cat/2023/wp-content/uploads/2020/04/david-seijas-120x120.jpeg)
“A cada lloc del món, hem de conrear i menjar el que hi és propi. […] Quan ens referim a les varietats locals, parlem de les que històricament hi eren. […] Això no vol dir que hàgim de demonitzar les altres varietats, però el que es vol és prestigiar el que és propi”
David Seijas
![Jordi Alcover i Sílvia Naranjo](https://labaulavi.cat/2023/wp-content/uploads/2020/04/logoGV6-120x120.png)
“La qualitat d’un producte com el vi va estretament lligada a la capacitat de transmetre un sentit identitari i d’arrelament als antecedents històrics”